Artemide Nessino Orange: Een Sprankelende Toevoeging aan Jouw Interieur

Wat is de Artemide Nessino Orange?

De Artemide Nessino Orange is een prachtige lamp die niet alleen functioneel is, maar ook een echte eyecatcher in jouw interieur kan zijn. Het ontwerp is geïnspireerd op het originele ontwerp uit 1967 van de beroemde Italiaanse ontwerper Giancarlo Mattioli.

De lamp is gemaakt van polycarbonaat en heeft een diameter van 32 centimeter en een hoogte van 22 centimeter. Het diffuse licht dat de lamp verspreidt zorgt voor een warme en gezellige sfeer in iedere ruimte.

Hoe komt de Artemide Nessino Orange tot haar recht in jouw interieur?

De Artemide Nessino Orange is een lamp die zich goed laat combineren in verschillende interieurstijlen. Door haar opvallende kleur kan de lamp bijvoorbeeld een mooie aanvulling zijn in een strak en modern interieur, maar ook in een meer klassiek ingerichte ruimte zal de lamp zeker niet misstaan.

Door de grootte van de lamp is het een echte blikvanger en zal het een echte aandachtstrekkende factor binnen jouw interieur zijn. Plaats de lamp op een opvallende plek, zoals op een bijzettafel in de woonkamer of op een bureau in de studeerkamer en de lamp zal een echte blikvanger zijn.

Waarom kiezen voor de Artemide Nessino Orange?

De Artemide Nessino Orange is niet alleen een prachtige lamp om te zien, maar is ook nog eens ontzettend functioneel. De lamp is voorzien van een dimmer waardoor je de lichtintensiteit makkelijk kunt aanpassen aan de gewenste sfeer. Hierdoor kun je de lamp perfect gebruiken voor verschillende doeleinden, zoals bijvoorbeeld als sfeerverlichting of als leeslamp.

Ook is deze lamp energiezuinig. Door het gebruik van LED-technologie verbruikt de lamp erg weinig energie. Hierdoor is niet alleen de aanschafprijs van de lamp relatief laag, maar bespaar je ook op de energiekosten op de lange termijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Previous post Zwarte en koperen lampenkap: stijlvolle verlichting voor elk interieur
Next post Scandinavisch minimalistisch huis: de kunst van eenvoud in Nederland