Designer Tafellampen voor Stijlvolle Kamers

Introductie

Tafellampen zijn een van de belangrijkste attributen in elk interieurontwerp. Ze zorgen niet alleen voor de nodige verlichting, maar kunnen ook dienen als kunstobjecten in een kamer. Designer tafellampen zijn daarom populaire keuzes voor diegenen die hun interieur willen upgraden. In dit artikel zullen we de beste designer tafellampen voor stijlvolle kamers bespreken.

Anglepoise Original 1227

De Anglepoise Original 1227 tafellamp is een designklassieker die in vrijwel elk interieur past. Het ontwerp is rechtlijnig en minimalistisch, waardoor het een tijdloos stuk is. Het is oorspronkelijk ontworpen in de jaren dertig, maar is sindsdien opnieuw uitgebracht in verschillende kleuren en materialen. De Original 1227 is ook zeer functioneel, met een verstelbare arm en kap waardoor je de lichtbundel kunt richten waar je het nodig hebt. Het is daarom een uitstekende keuze voor een stijlvolle studeerkamer of een leeshoek in de woonkamer.

Anglepoise Original 1227

Tom Dixon Beat Table Lamp

De Tom Dixon Beat Table Lamp is een modern ontwerp geïnspireerd op de handgemaakte Indiase theepotten. Het is gemaakt van messing en heeft een opvallende, tijdloze vorm. De lamp is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, waardoor het een veelzijdig ontwerp is dat in veel verschillende kamers past. Het kan worden gebruikt als een statementstuk op een dressoir of in een hal, maar kan ook dienen als een functionele nachtlampje in de slaapkamer.

Tom Dixon Beat Table Lamp

Flos IC T1 High Table Lamp

De Flos IC T1 High Table Lamp is een van de meest elegante designer tafellampen die er zijn. Het heeft een uniek ontwerp dat bestaat uit een bolvormige glazen kap die op een slanke, gebogen steel staat. Het is een perfecte keuze voor een moderne woonkamer of als een decoratief stuk op een dressoir. De IC T1 heeft ook een dimmerfunctie, waardoor de helderheid van de lamp kan worden aangepast aan de situatie.

Flos IC T1 High Table Lamp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Previous post Moderne Art Deco keuken: een mix van klassieke elegantie en moderne stijl
Next post Kleine lava lamp brengt sfeer in elke kamer (Kleine lava lamp brengt sfeer in elke kamer – Small lava lamp creëert sfeer in elke kamer)