Dijkwegen zijn de thuisbasis van vele diersoorten

dijkweg

Of je nu even de stad wilt ontvluchten of gewoon wat wilde dieren wilt zien, een dijkweg is een perfecte manier om de natuur in te gaan. Veel dijken worden gebouwd langs grote waterwegen of in de buurt van grote steden en bieden uitzicht op het omringende landschap en een manier om toegang te krijgen tot getijdengebieden en wadden. Afhankelijk van het gebied kunt u ook vogelsoorten en andere dieren in het wild tegenkomen.

De Farmington Bay Bird Refuge biedt een hoofddijkweg die door de schuilplaats loopt. Het is geopend van 1 augustus tot en met 28 februari. Het beschikt over vlakke kilometers waar veel vogels en andere dieren in het wild leven. Tijdens de wintermaanden is de toegang tot de dijk gratis. U moet echter betalen om uw voertuig te gebruiken. Het inschrijfgeld is $ 20 per dag voor auto’s en $ 30 per dag voor campers. Er kan ook met een voertuig de dijk worden opgelopen.

De dijk van Galveston Island is gemaakt van getrommelde granietblokken. De weg langs de dijk is breed en geasfalteerd en biedt een schilderachtig uitzicht op het schiereiland Bolivar en de benedenbaai. Er zijn verschillende vissteigers op de dijk, evenals verschillende restaurants en aas- en hengelsportwinkels. De dijk biedt ook toegang tot het Bolivar-schiereiland en Galveston Bay, waardoor het een geweldige locatie is voor bezoekers om dieren in het wild te bekijken en te genieten van het mooie uitzicht. De dijk is ook de thuisbasis van Red-Eyed Vireos, die zingen vanaf hybride populierenplantages. U kunt ook boseenden en meeuwen op het wad vinden, evenals andere trekkende kustvogels.

Als u geïnteresseerd bent in het zien van koningsvogels, vindt u er enkele in de omgeving, vooral in de winter. Veel soorten koningsvogels gebruiken wad om te eten, en een aantal van deze soorten is geregistreerd in palen bij Dike Road. Ook zijn er overwinterende vogels zoals zaagbekken met een kap, Kleine en Grote Topper en aalscholvers. Er zijn ook een aantal kustvogelsoorten die langs het wad te vinden zijn, waaronder boseenden, meeuwen en roodvleugelige merels.

Dijkwegen worden vaak door de staat aangelegd als onderdeel van een project dat openbare werken en projecten van openbare werken omvat. Er zijn veel verschillende ontwerpen voor deze wegen en er zijn geen specifieke normen of eisen voor de aanleg ervan. Ze kunnen een beetje onsamenhangend zijn en niet altijd verbonden met andere delen van het wegennet. Een deel van de ontwerpen heeft weinig aansluiting bij de groeninrichting of het binnenwegennet. Ook ontbreekt het hen aan een consistent classificatiesysteem, waardoor het lastig is om voor een bepaald gebied de beste dijkweg te bepalen.

Als u vanuit Seattle reist, wilt u misschien over Dike Road rijden. De weg maakt deel uit van het Davis Slough-brugproject en beklimt een heuvel om Frostad Road op Whidbey Island te ontmoeten. Als u op zoek bent naar uitzicht op het hoofdkanaal van de Columbia River, wilt u misschien over Columbia River Road rijden. De weg slingert langs de zijpoelen van de Columbia-rivier en biedt op sommige plaatsen uitzicht op het hoofdkanaal.

Previous post Vijf soorten tafellampen
Next post De Knot Wandlamp