Louis Poulsen Panthella – Verlicht je huis met deze prachtige design lamp van Lumens

Wat is de Louis Poulsen Panthella?

De Louis Poulsen Panthella is een iconische design lamp die oorspronkelijk werd ontworpen door de Deense ontwerper Verner Panton in 1971. In 2016 werd de lamp opnieuw uitgebracht door verlichtingsspecialist Louis Poulsen in samenwerking met Lumens, om een nieuwe generatie verlichting te voorzien van deze elegante tafellamp. De Louis Poulsen Panthella is een echte klassieker en een waar meesterwerk van Deense ambacht en design.

Design

De Louis Poulsen Panthella is een tafellamp met een organische, ronde vorm. De lampenkap en de voet zijn beiden gemaakt van hoogwaardig acryl, waardoor het licht zich gelijkmatig over de ruimte kan verspreiden. De lamp is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder wit, zwart en geel, en past daarmee in ieder interieur.

Lichtkwaliteit

De Louis Poulsen Panthella is niet alleen mooi om naar te kijken, maar geeft ook kwalitatief hoogstaand licht af. Het licht wordt gelijkmatig verspreid door de acryl kap, waardoor het een aangename, warme sfeer creëert. De lamp is bovendien voorzien van een dimmer, waarmee je de lichtintensiteit eenvoudig kunt aanpassen aan de gelegenheid.

Functionaliteit

De Louis Poulsen Panthella is een veelzijdige lamp, geschikt voor verschillende toepassingen. Zo is de lamp ideaal als bureaulamp, maar kan hij ook gebruikt worden als sfeerverlichting in de woonkamer of als nachtlampje in de slaapkamer. Daarnaast is de lamp voorzien van een energiezuinige LED-lamp, waardoor je lang kunt genieten van een laag energieverbruik en een lange levensduur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Previous post Prachtige gewelfde plafond woonkamer kroonluchter: verlichting op zijn best!
Next post Het Verbluffende Ontwerp van de Helios Hanger: Een Uniek Sieraad voor elke Gelegenheid