Mooie collectie hangers voor in de woonkamer

Dit thema is een mooie en mooie serie kroonluchters in de woonkamer. Verlichting is de ziel van een kamer. Als u een persoonlijke en comfortabele verlichtingsomgeving wilt hebben, zullen de volgende lampen heel goed voor u werken.

DISC marmeren kroonluchter

Deze marmeren kroonluchter DISC heeft een designgevoel. Wanneer je deze kroonluchter voor de woonkamer voor het eerst ziet, zal je versteld staan. Het idee van een woonkamerslinger combineert perfect marmer en metaal en geeft een gevoel van frisheid. De houding van de ontwerper ten opzichte van design is af te lezen aan de kroonluchter in deze woonkamer.

MERZINA kroonluchter

Deze kroonluchter voor woonkamer is draaibaar en kan worden aangepast aan verschillende configuraties en looks. Daarnaast is de hoogte van de kroonluchter voor de woonkamer medium, deze kan in de woon- of eetkamer worden opgehangen. De kroonluchter in de woonkamer zal een diepe indruk op uw gasten achterlaten.

Multi-lite hanglamp

De door ons geproduceerde Multi-Lite kroonluchter is ontworpen door de Deense ontwerper Luis Weisdorf. Deze koperen kroonluchter voor in de woonkamer heeft een unieke uitstraling. De halfronde lampenkap wikkelt zich om de binnencilinder en is bedekt met een dunne ring. Deze woonkamer hanglamp met koperen slinger maakt gebruik van een warme lichtbron om de aandacht te trekken en nooit te vergeten.

Messing slinger en opaal lampenkap

Deze messing hanglamp en opaal is een klassieker uit het assortiment messing hanglampen voor in de woonkamer. Deze hoekkroonluchter in de woonkamer maakt gebruik van opaal en messing en gebruikt eenvoudige lijnen en luxe materialen om elke kamer te verlichten. Zoals je kunt zien, zal een koperen kroonluchter in een woonkamer je een eenvoudig gevoel geven, maar zonder zijn verfijning te verliezen. Deze kroonluchter met hoeklampenkap heeft drie verschillende vormen die een leuke sfeer kunnen creëren voor de hele kamer.

Bovenstaande is de aanbevolen woonkamer hanglamp voor jou. Ik hoop dat je een bevredigende hanger kunt kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next post Hoe kies je een geschikte lamp?