Nymo Skaftet: het veelzijdige en duurzame hulpmiddel

Wat is Nymo Skaftet?

Nymo Skaftet is een innovatief hulpmiddel dat gebruikt wordt in de zorgsector. Het is gemaakt van duurzame materialen en heeft een veelzijdigheid aan toepassingen. De naam Nymo Skaftet komt uit het Zweeds en betekent letterlijk vertaald “nieuw handvat”.

Waarvoor wordt het gebruikt?

Nymo Skaftet kan gebruikt worden bij het tillen, verschonen en draaien van patiënten in ziekenhuizen en verpleeghuizen. Het is een ergonomisch en flexibel hulpmiddel dat de fysieke belasting van zorgverleners vermindert. Het kan ook gebruikt worden door ouders of verzorgers van mensen met een beperking in hun thuissituatie.

Hoe werkt het?

Nymo Skaftet bestaat uit een handvat en verschillende hulpmiddelen die eraan bevestigd kunnen worden. De hulpmiddelen kunnen op maat gemaakt worden voor specifieke toepassingen. Zo kan het handvat gebruikt worden in combinatie met een tilband om patiënten gemakkelijk te tillen. Of het kan gebruikt worden met een draaischijf om patiënten te draaien in bed zonder lichamelijke belasting.

Wat zijn de voordelen?

Het gebruik van Nymo Skaftet heeft verschillende voordelen. In de eerste plaats vermindert het de fysieke belasting van zorgverleners, waardoor zij minder kans hebben op werkgerelateerde klachten en uitval. Daarnaast kan Nymo Skaftet bijdragen aan het verhogen van de kwaliteit van zorg, doordat het voor patiënten minder belastend is. Bovendien is het hulpmiddel duurzaam en kan het jarenlang gebruikt worden, wat bijdraagt aan een efficiëntere aanpak en kostenbesparing.

Waar kan ik het krijgen?

Nymo Skaftet wordt momenteel aangeboden door verschillende distributeurs in Nederland en België. Het is mogelijk om het hulpmiddel te bestellen via de website van de distributeurs of het aan te schaffen via leveranciers van medische hulpmiddelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Previous post Ontdek de kwalitatieve en stijlvolle home decor van AJ Homewares!
Next post Ph outdoor lamp: Verlicht uw buitenomgeving op een stijlvolle manier