Studio Italia Design: Creatieve Verlichtingsontwerpen uit Italië
Studio Italia Design: Creatieve Verlichtingsontwerpen uit Italië

Introductie

Studio Italia Design is een bekend verlichtingsmerk uit Italië, opgericht in 1950. Het bedrijf legt zich toe op het ontwerpen en produceren van creatieve en hoogwaardige verlichtingsoplossingen voor verschillende settings, van woningen tot hotels en restaurants.

Ontwerpfilosofie

De ontwerpfilosofie van Studio Italia Design is gebaseerd op drie belangrijke pijlers:

  • Functionaliteit: produkten moeten perfect functioneren. Er wordt uitvoering gegeven aan het concept dat vorm niet alleen visueel aantrekkelijk dient te zijn, wanneer deze een product dient, dient deze ook functioneel te zijn.
  • Esthetiek: elk produkt moet esthetisch aantrekkelijk zijn. Er is veel aandacht voor vormgeving en kleurgebruik
  • Milieuvriendelijkheid: Studio Italia Design streeft ernaar om producten te ontwerpen en produceren die milieuvriendelijk zijn en een minimale impact hebben op het milieu.

Producten

Studio Italia Design heeft een breed scala aan verlichtingsoplossingen ontworpen en geproduceerd, waaronder:

Pendant Lampen

Studio Italia Design heeft verschillende soorten hanglampen ontworpen, van slanke en moderne ontwerpen tot klassieke en sierlijke lichten. Elk licht is speciaal ontworpen om de omgeving waarin het wordt geplaatst te verbeteren.

Plafondlampen

Plafondlampen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan ontwerpen. Studio Italia Design heeft gewaagde en abstracte plafondlampen ontworpen die een statement maken, en plafondlampen die perfect passen in een subtiele en minimalistisch interieur.

Wandlampen

Studio Italia Design heeft ook wandlampen ontworpen die zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijk zijn. De wandlampen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren om aan de behoeften van verschillende klanten te kunnen voldoen.

Conclusie

Studio Italia Design is een toonaangevend merk in de wereld van decoratieve verlichting. Het bedrijf heeft een duidelijke ontwerpfilosofie en streeft ernaar om producten te ontwerpen en produceren die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Elk product is uniek en speciaal ontworpen om een ​​bepaalde omgeving te verbeteren. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle hanglamp, een subtiele plafondlamp of een praktische wandlamp, Studio Italia Design heeft voor elke situatie een oplossing.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Previous post Taccia Lampada Prijzen: Prijzig maar Prestigieus
Next post Wandlampen voor de woonkamer: ideeën voor sfeervolle verlichting