Soorten en maten hangmappen

hangende map

Hangmappen zijn een geweldige optie voor het opbergen van documenten. Ze zijn vaak gemaakt van 60 procent gerecycled papier en hebben kartonnen sluitingen aan de binnenkant. Ze kunnen maximaal vijf inch aan documenten bevatten en ze hebben blanco labelinzetstukken. Ze zijn ook ontworpen om gemakkelijk verstelbaar te zijn. Als je een ander formaat nodig hebt, bekijk dan de verschillende soorten en maten hangmappen.

Smead 64059 8 1/2″ x 11″ geassorteerde hangmap

De Smead 64059 8 1/2″x11″ gesorteerde hangmappenmap is een geweldig hulpmiddel om uw documenten van Letter-formaat te ordenen. Het bovenste tabblad is een 1/5-snede, waardoor het gemakkelijk is om de inhoud te labelen. Bovendien heeft de hangmappenmap ingebouwde haken voor eenvoudig ophangen. Het is ideaal voor kantooromgevingen, scholen en thuiskantoren.

Pendaflex verstelbaar hangmapframe

Dit verstelbare bestandsmapframe is licht van gewicht, eenvoudig te monteren en wordt geleverd met verstelbare hoogte voor bestanden van Letter- of Legal-formaat. Het heeft antislipvoetjes en past in de meeste laden van archiefkasten. Of je nu thuis werkt of op een thuiswerkkantoor, dit verstelbare frame voor hangmappen past in een lade en houdt je bestanden veilig.

Het Pendaflex hangmappenframe is een uitstekende manier om de opslagruimte in uw kantoor te maximaliseren. Het werkt met de meeste soorten archiefkasten, maar kan ook worden gebruikt als een stand-alone opslagoplossing. Het is gemaakt van stevig metaal, dus het kan een verscheidenheid aan hangmappen bevatten en is verstelbaar van 14″ tot 18″. De metalen rails zijn afneembaar voor eenvoudige reiniging.

Smead store hangende mappen

Smead hangmappen zijn ontworpen om een ​​moderne, strakke uitstraling te bieden met optimaal bestandsbeheer. Ze hebben een duurzame constructie en 1/5-cut verplaatsbare poly-lipjes. Ze zijn verkrijgbaar in dozen van 25. Ze hebben ook ingebouwde ophanghaken.

Hangmappen kunnen zowel thuis als op het werk gebruikt worden. Ze zorgen voor eenvoudige organisatie en nemen niet zoveel ruimte in beslag als andere soorten opbergers. De verdelers maken het gemakkelijk om belangrijke bestanden te vinden en gemakkelijker te ordenen.

Previous post Hoe kan Ik Het Blogverkeer Vergroten?
Next post Vijf soorten tafellampen