Stijlbezuinigingen om uw gezichtsvorm aan te vullen

style cuts

Als je op zoek bent naar de beste kapsels, zal het je misschien verbazen dat er veel verschillende opties zijn om uit te kiezen. De sleutel tot het vinden van het perfecte kapsel voor jou is het begrijpen van je gezichtsvorm en het kiezen van een stijl die er een aanvulling op is. Je kunt een statement maken met een korte snit of pronken met je persoonlijkheid met een faux havik.

Er zijn ook meer subtiele opties, zoals je haar in laagjes aanbrengen. Deze techniek kan je haar er dikker en voller uit laten zien, terwijl de dichtheid wordt geminimaliseerd en de lengte behouden blijft. Het kan ook worden gebruikt om krullen te accentueren of beweging in uw lokken te creëren.

Gelaagdheid is een techniek die een aantal kortere secties creëert die worden afgewisseld met langere secties. Elke sectie heeft een andere lengte. Het kiezen van de juiste lengte is belangrijk voor het creëren van het beste kapsel voor uw persoonlijke stijl. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een halflange bob, die aan de zijkanten en achterkant iets langer is.

Een andere techniek om te overwegen is afstompen. Dit is een slim kapsel dat een horizontale snit gebruikt om een rechte lijn te creëren. Afhankelijk van je gezichtsstructuur, wil je misschien een sexy kinlange bob of een kort kort kapsel kiezen. Beide stijlen hebben een pony, wat een uitstekende manier is om je kapsel een update te geven zonder het volume van je haar op te offeren.

Het Pulp Fiction-kapsel is een iconische snit met een paar lagen. Deze stijl omvat een piekerige pony en glanzend haar. Ook bekend als de pixiesnit, is de pixie a la Mia Farrow een geweldige keuze voor vrouwen met ovale gezichten.

Niet te verwarren met de eerder genoemde Pulp Fiction-snit, de pixie is de naam van een kort kapsel dat dicht bij de hoofdhuid is geknipt. Een pixie kan worden geschoren, of het kan worden geschoren.

De asymmetrische bob is weer een van die kapsels die een aantal namen heeft. Een van de meest populaire is de comb-over fade. Deze stijl combineert een korte, taps toelopende snit aan de zijkanten met een meer dramatische vervaging aan de bovenkant. Of je nu voor de nieuwste trends gaat of gewoon een stijlstatement probeert te maken, dit is een look die bij je past.

Wat stijlbezuinigingen betreft, is een gestapeld kapsel een goede optie voor dunne follikels. De lagen zorgen voor bulk en zijn vooral handig voor iedereen die een meer gedefinieerde omtrek wil creëren. Deze snit kan echter lastig zijn om uit te trekken. Om het meeste uit uw kapsel te halen, moet u er zeker van zijn dat uw kapper de juiste hoek gebruikt.

Aan de andere kant wil je misschien ook kijken naar de vierkante snede. De vierkante snit is een strak geknipt kapsel dat de haarlijn vormt en je de mogelijkheid geeft om je lokken op een aantal verschillende manieren te stylen.

Hoewel de vierkante snit een eenvoudig en strak kapsel is, is de gestapelde stijl iets gecompliceerder. Om deze stijl te creëren, heb je een goede schaar en een goed doordacht plan nodig.

Previous post Kerst 2023 Feiten en tradities
Next post Nagels en spa in moderne stijl